Skip to main content

Van Raam

Neem contact met ons op

Van Raam

Liemers Fietsen

Van Raam

Welkom bij Liemers Fietsen, jouw vertrouwde partner in mobiliteit en toegankelijkheid. Bij ons staat kwaliteit hoog in het vaandel, we zijn er trots op officieel Van Raam dealer en servicepunt te zijn.

Ons team van ervaren monteurs beschikt over uitgebreide expertise en heeft diverse cursussen en opleidingen gevolgd om je de beste service te bieden. Of je nu op zoek bent naar een aangepaste fiets, specifieke aanpassingen of professioneel onderhoud, bij Liemers Fietsen ben je in goede handen. Lees verder om meer te ontdekken over de financieringsmogelijkheden en hoe wij je kunnen helpen bij het verwezenlijken van mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Kom langs!

Ontdek de wereld van aangepaste fietsen bij mobiliteitscentrum Liemers Fietsen

Ben jij op zoek naar een aangepaste fiets en heb je nog weinig informatie over de mogelijkheden? Bij Liemers fietsen heten we je van harte welkom om het beste advies te geven over aangepaste mobiliteit. Als officiële Van Raam dealer en servicepunt hebben we een breed assortiment aangepaste fietsen die ontworpen zijn voor comfort, toegankelijkheid en jouw specifieke behoeften.

Ons team staat klaar om je persoonlijk te adviseren en je kennis te laten maken met fietsen die aansluiten bij jouw behoeften.

Wij helpen je bij het verwezenlijken van mobiliteitsoplossingen die aansluiten bij jouw behoeften.

Advies

Deskundig advies en ervaren monteurs

Bij Liemers fietsen geloven we sterk in het belang van aangepast en deskundig advies. Ons team van ervaren adviseurs staat klaar om jou te begeleiden bij het selecteren van de meest geschikte aangepaste fiets op basis van jou individuele/zorginstelling behoeften en voorkeuren. Wij begrijpen dat elke klant uniek is, daarom nemen wij de tijd om een oplossing op maat te bieden.

Onze ervaren monteurs hebben specifieke cursussen en opleidingen gevolgd om de complexiteit van Van Raam fietsen volledig te begrijpen. Ze zijn volledig toegerust om onderhoud en reparaties uit te voeren zodat jouw aangepaste fiets in optimale conditie blijft. Wij streven naar perfectie in elk detail, waardoor je met volledig vertrouwen kunt genieten van jouw aangepaste fiets!

Kom langs!

Ontwikkelingen en onderhoud

Bij Liemers Fietsen blijven we voortdurend op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen in software en technologie die Van Raam fietsen aandrijven. Onze monteurs zijn bekend met de meest recente updates en beschikken over de juiste kennis om eventuele technische vraagstukken op te lossen. Wij zetten ons in om ervoor te zorgen dat jouw aangepaste fiets altijd up-to-date is en optimaal werk.

Ons aanbod