Skip to main content

Service en werkplaats

Neem contact met ons op

Servive en werkplaats

Liemers Fietsen

Service en werkplaats

In onze werkplaats bieden wij uitgebreide service en diensten aan om ervoor te zorgen dat jouw fiets in optimale staat blijft. Of het nou gaat om onderhoud, garantie-afwikkelingen, schadetaxaties, service-adviezen, fietsoplossingen of een snelle Stop & Go reparatie, wij staan voor jou klaar!

Ons team van ervaren monteurs en adviseurs is toegewijd aan het leveren van hoogwaardige service en vakmanschap. Als het gaat om een onderhoudsbeurt om je fiets in topconditie te houden, het afhandelen van garantiezaken, of het bieden van advies over servicebehoeften, wij zijn er om jou te helpen.

Kom langs voor een servicebeurt

Onze merken

Onze speerpunten

Dit vinden wij belangrijk!

  • Onderhoud
  • Garantie-afwikkelingen
  • Schadetaxaties
  • Service-adviezen
  • Fietsoplossingen
  • Stop & Go reparaties

Onze onderhoudsbeurten en Stop & Go reparaties zijn ontworpen om jou te helpen genieten van een soepele en veilige rit. Zo ben je altijd weer snel en veilig op weg.

Bij ons kan je rekenen op professionele service en persoonlijke aandacht voor jou en jouw fiets. We streven ernaar om jouw ervaring in onze werkplaats zo gemakkelijk en probleemloos mogelijk te maken, zodat je met vertrouwen de weg op kunt.

Een fiets verkopen is niet moeilijk, nadat de fiets verkocht is, begint het pas

– Michiel

Advies

Top producten

Alle fietsen worden onderhouden met het Nederlandse topproduct Cyclon. Met een arbeidsverleden bij Cyclon kan Michiel, de eigenaar van Liemers Fietsen, bij iedere fiets het perfecte product adviseren.

Kom voor advies naar de winkel en vraag naar Michiel.

Contact