Skip to main content

Over ons

Neem contact met ons op

Over ons

Tour de shop

Liemers fietsen

Welkom bij Liemers Fietsen, jouw vertrouwde partner voor alles op het gebied van fietsen! Wij zijn gepassioneerd door fietsen en streven ernaar om onze klanten hoogwaardige producten, uitstekende service en een onvergetelijke fietservaring te bieden.

Ben jij een doelgerichte fietser, een recreatieve rijder of gewoon op zoek naar advies, Liemers Fietsen heet je van harte welkom. Bezoek onze winkel en ontdek zelf de wereld van hoogwaardige fietsen en uitstekende service.

Maak een afspraak!
Wie zijn wij?

Hier staan wij voor:

  • Kwaliteit en Betrouwbaarheid
    Ons team streeft naar niets minder dan de beste kwaliteit in al onze producten en diensten. Wij hebben een reparatieservice waarbij wij alle fietsen voorzien van kwaliteitsmaterialen. Het contact met de fietsmerken is goed en daardoor kunnen wij snel schakelen. Bij Liemers Fietsen ben je verzekerd van betrouwbare service die voldoet aan onze hoge normen.
  • Persoonlijke Service
    Ons toegewijde team staat altijd klaar om je te helpen bij het maken van de juiste keuzes. Of het nu gaat om het vinden van de perfecte fiets, het uitvoeren van reparaties of het verstrekken van advies over onderhoud. We streven ernaar om een persoonlijke en vriendelijke service te bieden die aansluit bij jouw behoeften. Mocht je de winkel komen bezoeken of is er een probleem met de fiets, met onze bezorgservice komen we jouw fiets halen of brengen
Onze missie

Bij Liemers Fietsen geloven we in de kracht van fietsen als een gezonde, duurzame en plezierige manier van transport. Onze missie is om jou te inspireren en te ondersteunen bij het ontdekken van de vreugde van het fietsen, of je nu een doorgewinterde fietser bent of net begint aan je fietsavontuur.

Onze fietshelden

Historie

Het begin

Wat vlak na de 2e Wereldoorlog in twee kippenschuurtjes is begonnen en van vader op zoon werd overgedragen, is uitgegroeid tot een rijwielzaak die al vele jaren zijn sporen heeft verdiend en ook vandaag de dag flink aan de weg timmert.

In 1979 werd een nieuw winkelpand gebouwd onder de naam ‘Van Hummel Tweewielers’. Er werden in die tijd zowel fietsen als bromfietsen verkocht en gerepareerd. In 2002 heeft Sjaak Huisman, die al enige jaren mede-eigenaar was, de zaak overgenomen. De bedrijfsnaam werd veranderd in ‘Sjaak Huisman De Fietsspecialist’ en in de bedrijfsvoering werden grote veranderingen doorgevoerd. Sjaak stopte met de bromfietsenverkoop en reparatie en legde zich helemaal toe op verkoop en onderhoud van elektrische fietsen. In de jaren daarna bleek dit een meesterzet te zijn geweest: de elektrische fiets werd een grote hit!

Liemers Fietsen

Nieuwe weg & toekomst

In 2016 kwamen de gesprekken met Michiel de Warle op gang, die jaren daarvoor al eens op een MKB-borrel had aangegeven: “Mochten jullie de zaak ooit willen verkopen, dan zou ik het op prijs stellen als jullie ook mij benaderen.

In korte tijd werden grote en serieuze stappen gezet. Het duurde dan ook niet lang of de kogel was door de kerk: Michiel de Warle werd de nieuwe eigenaar van ‘Sjaak Huisman De Fietsspecialist’. Voor de derde keer op rij werd de bedrijfsnaam gewijzigd, nu in ‘Liemers Fietsen’.

Michiel, een geboren en getogen Groessenaar, heeft met de overname in de ‘Liemers’ zijn grote droom werkelijkheid gemaakt. Michiel heeft ruim 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche en heeft bij diverse winkels in de regio gewerkt. De uitspraak: “Een fiets verkopen is niet moeilijk, nadat de fiets verkocht is, begint het pas“, is Michiel altijd goed bijgebleven en is terug te zien in hoe hij met zijn vak bezig is. Elke klant zal daardoor ervaren dat service en klantenbinding hoog bij Michiel in het vaandel staan!

De expert in Van Raam fietsen

Ontdek de wereld van jouw unieke aangepaste fiets

Service en werkplaats

Bij aanschaf van een nieuwe fiets krijg je altijd een servicepakket op maat

Fiets Flex

FietsFlex helpt jou op een verantwoorde wijze met de aankoop van jouw fiets

Fietsen & koffie

Of je nu langskomt om jouw fiets te laten repareren of een fiets die bij jou past te kiezen, er staat altijd een kopje koffie voor je klaar in het Liemers café!

Liemers Lease

Elke dag zorgeloos en zonder onderhoudskosten naar het werk fietsen?