X

Over Liemers Fietsen

Een rijwielzaak die al vele jaren zijn sporen heeft verdiend. Wat vlak na de oorlog begon in twee kippenschuurtjes en destijds van vader op zoon is overgedragen. In 1979 is een nieuw winkelpand gebouwd onder de naam ‘Van Hummel Tweewielers’. Er werden in die tijd zowel fietsen als bromfietsen verkocht en gerepareerd. In 2002 heeft Sjaak Huisman, die al enige jaren mede-eigenaar was, de zaak overgenomen. De bedrijfsnaam werd veranderd in ‘Sjaak Huisman De Fietsspecialist’ en in de bedrijfsvoering werden grote veranderingen doorgevoerd. Sjaak stopte met de bromfietsenverkoop en reparatie en legde zich helemaal toe op verkoop en onderhoud van elektrische fietsen. In de jaren daarna bleek dit een meesterzet te zijn geweest: tot op de dag van vandaag is de elektrische fiets een grote hit.

Eind 2016 kwamen de gesprekken met Michiel de Warle op gang, die jaren daarvoor al eens op een MKB-borrel had aangegeven: "Mochten jullie de zaak ooit willen verkopen, dan zou ik het op prijs stellen als jullie ook mij benaderen."

In korte tijd werden grote en serieuze stappen gezet. Het duurde dan ook niet lang of de kogel was door de kerk: Michiel de Warle werd de nieuwe eigenaar van ‘Sjaak Huisman De Fietsspecialist’. Voor de derde keer op rij werd de naam gewijzigd, nu in ‘Liemers Fietsen’. Michiel, een geboren en getogen Groessenaar, die in de ‘Liemers’ zijn grote droom werkelijkheid heeft gemaakt. Michiel heeft ruim 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche en heeft bij diverse winkels in de regio gewerkt. De uitspraak: “Een fiets verkopen is niet moeilijk, nadat de fiets verkocht is, begint het pas", is Michiel altijd goed bijgebleven en is terug te zien in hoe hij met zijn vak bezig is. Elke klant zal daardoor ervaren dat service en klantenbinding hoog bij Michiel in het vaandel staan!

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media