X

Over Liemers Fietsen

Een rijwielzaak welke al vele jaren zijn sporen heeft verdiend. Wat vlak na de oorlog begon in twee kippenschuurtjes en destijds van vader op zoon is overgedragen. In 1979 is er een nieuw winkelpand gebouwd onder de naam van Hummel Tweewielers. Er werden in die tijd zowel fietsen als bromfietsen verkocht en gerepareerd. Sjaak Huisman heeft in 2002 de zaak overgenomen, hij was al enige jaren mede eigenaar, en veranderde de naam in Sjaak Huisman De Fietsspecialist, maar veranderde ook de werkzaamheden: geen bromfietsen verkoop en reparatie maar heeft zich helemaal toegelegd op elektrische fietsen. In de jaren daarna is gebleken dat dit een zeer goed inzicht was, daar de elektrische fiets tot de dag van vandaag een grote hit is.

Eind 2016 kwamen de gesprekken met Michiel de Warle op gang, die jaren terug al heeft aangegeven tijdens een MKB borrel: "mochten jullie de zaak ooit willen verkopen, zou ik het op prijs stellen dat jullie mij ook zouden benaderen".

In korte tijd maakten wij grote en serieuze stappen en was de kogel door de kerk. Michiel de Warle is de nieuwe eigenaar van Sjaak Huisman De Fietsspecialist. Voor de derde keer op rij is de naam gewijzigd maar nu in "Liemers Fietsen". Michiel, een geboren en getogen Groessenaar, die in de "Liemers" zijn grote droom werkelijkheid maakt. Michiel heeft ruim 10 jaar ervaring in de tweewielerbranche en heeft bij diverse winkels in de Regio gewerkt. Een letterlijke uitspraak achtervolgt hem al jaren "een fiets verkopen is niet moeilijk, nadat de fiets verkocht is begint het pas!" kortom de service en de klantenbinding zullen hoog in het vaandel staan.

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media