X

Sportieve e-bikes

De e-bike neemt al jaren in populariteit toe. Geen wonder dus dat er naast de gewone elektrische stadsfiets nu ook andere soorten e-bikes zijn, de meer sportieve modellen. U kunt hierbij denken aan de elektrische hybride fiets, de elektrische racefiets en de elektrische mountainbike.

Sportieve e-bikes zijn ideaal voor mensen die zich niet bovenmatig willen of kunnen inspannen op de fiets of lange tochten kunnen fietsen, maar wel sportief bezig willen zijn. Met een sportieve e-bike zijn bijvoorbeeld de Limburgse heuvels of de Posbank geen probleem meer voor u, evenals een ritje over de dijk naar Doesburg met de wind pal tegen. Al deze fietsen beschikken over een elektromotor die u ondersteunt tijdens het trappen. Omdat u nooit meer last zult hebben van overbelasting tijdens het fietsen, zult u maximaal fietsplezier ervaren!

Onze sportieve e-bikes
Meer informatie over sportieve e-bikes

Soorten sportieve e-bikes met trapondersteuning

De elektrische hybride fiets

Wanneer u een sportieve fietser bent, maar niet op een racefiets of een mountainbike wilt fietsen, kiest u voor een elektrische hybride fiets. De elektrische hybride fiets is een kruising tussen een stadsfiets en een toerfiets en is door de sportieve zit uitermate geschikt voor lange afstanden. Daarnaast heeft een elektrische hybride fiets vaak een verende voorvork, waardoor het fietsen over een hobbelige weg ten opzichte van andere fietsen een stuk comfortabeler is.

Elektrische racefiets

Een e-bike die nog redelijk nieuw is in deze groep is de elektrische racefiets. Bent u niet meer de jongste, of niet meer in de mogelijkheid om met regelmaat intensief te trainen? Dan is de elektrische racefiets voor u dé uitkomst. Met deze e-bike kunt u weer lange fietstochten of bergtochten maken zonder dat u concessies hoeft te doen aan het uiterlijk van uw fiets.

Elektrische mountainbike

Net als de elektrische racefiets en de elektrische hybride fiets behoort de elektrische mountainbike tot de sportieve elektrische fietsen. De elektrische mountainbike is de perfecte fiets voor u wanneer u sportief bezig wilt zijn in de natuur en lange trials wilt fietsen. De trapondersteuning van de elektrische mountainbike zorgt ervoor dat u net dat extra zetje krijgt om langer door te kunnen gaan.

Hulp nodig bij de keuze van uw sportieve e-bike?

Bent u er niet zeker van welke sportieve e-bike het beste voor u is? Kom dan langs bij ons in de winkel. Ons team van ervaren mensen staat voor u klaar om u de juiste fiets te adviseren. Er staan diverse demo modellen in de winkel die u kunt uitproberen.

5 jaar e-bike garantie bij Liemers Fietsen

Naast onze persoonlijke begeleiding bieden wij u wanneer u een e-bike bij ons koopt ook de speciale ‘Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie’ aan. Deze garantie voorkomt dat u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan wanneer uw e-bike (behoudens uit normale slijtage volgende) gebreken vertoont of reparaties nodig heeft. Gebruik maken van de voordelen van Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie? Lees erover of neem contact met ons op voor meer informatie.

Een tevreden klant is waar wij voor staan bij Liemers Fietsen!

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Let op! Gewijzigde openingstijden, klik hier!

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media