X

De speed pedelec, in een mum van tijd op uw werk!

Nooit meer in de file staan op weg naar uw werk? Dat kan met de speed pedelec, de snelste en meest sportieve elektrische fiets onder de fietsen.

Dankzij uw speed pedelec omzeilt u de file en u hoeft niet meer op zoek te gaan naar een parkeerplaats. Met snelheden tot maximaal 45 kilometer per uur bent u in een mum van tijd op uw werk. Het is dan ook niet voor niets dat velen u al zijn voorgegaan.

Wat is een speed pedelec?

Een speed pedelec is een elektrische fiets waarmee in vergelijking tot andere elektrische fietsen een (veel) hogere snelheid behaald kan worden. Waar normale elektrische fietsen een maximale snelheid van ongeveer 25 kilometer per uur halen, is met de speed pedelec een maximale snelheid van 45 kilometer per uur mogelijk. Om die reden valt een speed pedelec onder de categorie bromfietsen met de bijbehorende regels en wetgeving (zie verder hieronder).
De accu die bij een speed pedelec wordt geleverd is via netstroom eenvoudig op te laden en zorgt voor veel kilometers fietsplezier. Of u nu de speed pedelec wilt gebruiken voor lange toertochten of woon-werkverkeer, u blijft lekker in beweging en u bespaart een hoop geld!

Speed pedelecs: de regels en wetgeving

Een speed pedelec mag dan wel een fiets zijn, toch wordt deze volgens de wet aangemerkt als bromfiets. Dit komt door de hoge snelheden die deze fiets kan halen. Dit betekent dat u zich als fietser op een speed pedelec moet houden aan dezelfde regels als bromfietsers: u moet minimaal 16 jaar oud zijn, een bromfietsrijbewijs hebben en een kentekenplaatje. Daarnaast is een speciaal voor speed pedelecs goedgekeurde helm verplicht, omdat reguliere fietshelmen onvoldoende bescherming bieden.

Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie

Koopt u een speed pedelec bij Liemers Fietsen? Dan bieden wij u de mogelijkheid om de speciale ‘Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie’ af te sluiten! Lees meer over de Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie of neem contact met ons op voor meer informatie. Wij beantwoorden graag al uw vragen.

Liemers Fietsen, uw fietsspecialist

Profiteer van alle voordelen van een speed pedelec en kom bij ons langs in de winkel voor een proefrit. U zult snel overtuigd zijn van het gemak van deze fiets.

Bij Liemers Fietsen staan we voor een goed en uitgebreid advies over de aankoop van uw speed pedelec!

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media