X

Onze elektrische bak- en vouwfietsen

Naast de gewone elektrische fiets, de speed pedelec en de sportieve elektrische fiets hebben wij ook de elektrische bakfiets en elektrische vouwfiets in ons assortiment.

Elektrische bakfietsen

De bakfiets is in het Nederlandse straatbeeld een vertrouwd gezicht. In grote steden kom je ze veel tegen, want het is een ideaal vervoermiddel om bijvoorbeeld kinderen te vervoeren. Nadeel van de gewone bakfiets is dat het gewicht van de bak het fietsen erg zwaar maakt. Goed daarom dat er vandaag aan de dag elektrische bakfietsen zijn.

U zult merken dat met een elektrische bakfiets het fietsen een stuk makkelijker gaat, ook als u een heuvel op moet. Zelfs wegfietsen vanuit stilstand gaat soepeler dankzij de ondersteuning. Samen met uw kinderen naar de Posbank is dus geen probleem meer!

Voordat u een elektrische bakfiets koopt is het verstandig de vraag te stellen of u een twee- of driewielerbakfiets wilt rijden. Voordelen van de tweewieler zijn dat deze smaller zijn, minder wegen en wendbaarder zijn in bochten omdat ze meebuigen. Wilt u meer dan twee kinderen mee kunnen nemen? Dan is een driewieler de ideale bakfiets voor u!

Elektrische vouwfietsen

U had het vast niet verwacht, maar ook vouwfietsen zijn er in een elektrische variant. Deze fietsen zijn ideaal wanneer u moet forenzen en daarbij gebruik maakt van een fiets en/of het openbaar vervoer. Net als de normale vouwfiets is ook de elektrische variant gemakkelijk op te vouwen wanneer deze mee moet in de trein, de auto of de boot. Ideaal dus voor woon-werkverkeer, of tijdens uw vakantie.

Hulp nodig bij de keuze van uw elektrische fiets?

Wanneer u geholpen wil worden met uw keuze nodigen wij u graag uit om eens een kijkje te komen nemen in onze winkel in Duiven. Ons team van ervaren mensen staat voor u klaar om u de juiste fiets te adviseren.

5 jaar e-bike garantie bij Liemers Fietsen

Wanneer u een e-bike bij ons koopt bieden wij u de mogelijkheid om de speciale ‘Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie’ af te sluiten. Deze garantie voorkomt dat u voor onaangename financiële verrassingen komt te staan wanneer uw e-bike (behoudens uit normale slijtage volgende) gebreken vertoont of reparaties nodig heeft. Meer weten? Neem dan contact met ons op of lees erover op deze pagina.

Liemers Fietsen, de e-bike specialist van de Liemers

Dankzij onze jarenlange ervaring in de fietsenbranche en onze persoonlijke begeleiding kunnen wij ons met recht dé e-bike specialist van de Liemers noemen. Wij vinden het belangrijk dat u met een tevreden gevoel de winkel verlaat en zullen u daarom altijd voorzien van een goed en eerlijk advies.

Een tevreden klant is namelijk waar wij voor staan bij Liemers Fietsen!

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media