X

Elektrische herenfietsen

Bent u op zoek naar een goede en degelijke elektrische herenfiets om bijvoorbeeld uw dagelijkse ritjes naar uw werk mee af te leggen? Zoek dan niet verder, want u bent bij Liemers Fietsen op de juiste plek! Niet alleen kunnen wij u het beste advies geven op het gebied van elektrische fietsen, ook hebben wij een groot assortiment van elektrische herenfietsen zodat er altijd een fiets bij zit die het beste bij u past.

Onze elektrische herenfietsen
Meer informatie over elektrische herenfietsen

Kenmerken van een elektrische herenfiets

Een elektrische herenfiets is net als alle andere elektrische fietsen vergelijkbaar met een gewone herenfiets, met als grote verschil dat u dankzij de trapondersteuning minder hard hoeft te trappen.

De elektrische herenfiets kunt u in de regel herkennen aan de extra bovenbuis. De reden van deze extra bovenbuis ligt in het verleden, toen het nodig was om het frame voldoende stijfheid te geven. Tegenwoordig is de bovenbuis door het gebruik van moderne materialen niet echt meer nodig, hoewel deze extra stevigheid en stabiliteit levert doordat het frame een gesloten driehoek is.

Tegenwoordig zijn er ook elektrische herenfietsen met lage instap, ideaal wanneer u moeite heeft met de hoge opstap van een herenfiets.

Een elektrische transportfiets, hier kunt u mee voor de dag komen!

Een variant van de populaire elektrische herenfiets is de elektrische transportfiets voor heren. U kent hem wel, de fiets met een voordrager voorop. Perfect om korte ritjes mee te maken of om naar uw werk te fietsen. Deze elektrische fiets is trendy en robuust en zorgt voor een goede ondersteuning tijdens het fietsen. Een fiets waarmee u als man voor de dag kunt komen!

Waar moet u op letten bij aanschaf van een elektrische herenfiets?

Het is niet alleen belangrijk om na te denken over wat voor soort elektrische herenfiets u wilt aanschaffen. Het is ook goed om u te verdiepen in zaken als motorpositie, actieradius en de positie van de accu. Maar geen zorgen, onze medewerkers zijn graag bereid om u hierin te adviseren, zodat de keuze voor u een stuk makkelijker zal worden.

Maak een proefrit op een elektrische herenfiets

Heeft u een mooie elektrische herenfiets gevonden en u wilt graag weten of deze iets voor u is? Kom dan langs bij ons in de winkel, een afspraak is niet nodig. Wij kunnen u niet alleen voorzien van een passend advies, maar ook hebben wij een groot aantal demo-modellen in de winkel die u kunt proberen. Zo weet u zeker dat de elektrische herenfiets van uw keuze inderdaad de juiste fiets is voor u.

Liemers Fietsen, uw specialist op het gebied van de elektrische herenfiets

Wist u dat wanneer u een elektrische fiets koopt bij Liemers Fietsen u de ‘Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie’ kunt afsluiten? Deze garantie beschermt u tegen onaangename financiële verrassingen en heeft talrijke voordelen zoals de uitgebreide reparatiekostenbescherming voor 5 jaar. Lees meer over de Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie of neem contact met ons op voor meer informatie over dit unieke plan.

Een tevreden klant is waar wij voor staan bij Liemers Fietsen!

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Let op! Gewijzigde openingstijden, klik hier!

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media