X

Elektrische fietsen

Wij heten u van harte welkom bij Liemers Fietsen, dé elektrische fietsspecialist in uw regio.

De laatste jaren heeft de elektrische fiets veel gewonnen aan populariteit. Waar de fiets in het verleden vooral werd aangeschaft door ouderen, is deze tegenwoordig ook erg populair bij jonge mensen.

Iedereen kan een andere reden hebben om voor een elektrische fiets te kiezen. Zeker als u wat ouder of minder mobiel bent, kan een elektrische fiets uitkomst bieden. Door de trapondersteuning kunt u zonder al te veel inspanning te leveren toch in een voor u passend tempo blijven fietsen.
Ook wanneer u naar uw werk wilt fietsen en daar niet uitgeput en bezweet aan wilt komen, is een e-bike de ideale oplossing.

Liemers Fietsen heeft een groot assortiment elektrische fietsen op voorraad, zodat we voor iedereen de perfecte e-bike in huis hebben! Kom langs voor een proefrit en ervaar het gemak van een elektrische fiets.

Onze elektrische fietsen
Meer informatie over elektrische fietsen

Wat is een elektrische fiets?

Een elektrische fiets, oftewel e-bike, is een fiets met trapondersteuning. Omdat de fiets u deze trapondersteuning geeft hoeft u minder hard te trappen, maar behaalt u wanneer u dit wilt wél een hogere snelheid. De accu van de e-bike kan op verschillende plaatsen in de fiets verwerkt zitten en stuurt de motor aan. Zodra u begint te trappen geeft de motor u als het ware ‘een duwtje in de rug’ zodat u zonder veel inspanning op weg kunt. U zult versteld staan van het gemak als u bijvoorbeeld over de Posbank fietst of op de dijk met een flinke tegenwind.

Soorten elektrische fietsen

Bij de aankoop van een elektrische fiets komt het nodige kijken. Door de ruime keuze in elektrische fietsen willen wij, wanneer u een bezoek brengt aan onze winkel, altijd graag als eerste van u weten hoe u de elektrische fiets gaat gebruiken. Het maakt nogal een verschil of u met de fiets in de bergen op vakantie wilt of dat u de e-bike doorgaans voor de (dagelijkse) boodschappen gaat gebruiken.

Ook andere overwegingen spelen een rol: sportief gebruik of vooral praktisch, wel of niet de fiets achter de auto op een drager meenemen, etc. Afhankelijk van uw wensen en voorkeuren adviseren wij bepaalde merken of fietsen.

Om het voor u zo makkelijk mogelijk te maken hebben wij op onze website een verdeling gemaakt in de soorten elektrische fietsen.

Wanneer u het voornemen hebt om uw nieuwe fiets te gebruiken voor korte afstanden is het verstandig eens te kijken bij de gewone elektrische herenfiets of elektrische damesfiets. Heeft u een fiets nodig die vooral geschikt is voor woon-werkverkeer en/of langere afstanden, is een speed pedelec interessant voor u. Bent u een sportieveling die wel wat ondersteuning kan gebruiken tijdens uw sportieve toertochten in heuvels? Dan raden we een sportieve e-bike aan. Tot slot hebben we de categorie overige e-bikes, waar we de elektrische bakfiets en vouwfiets terugvinden.

Elektrische fietsen zijn er in allerlei soorten en maten. Keuzemogelijkheden zijn onder andere: het aantal versnellingen, voor-, midden- of achterwielaandrijving, open of gesloten kettingkast, accu onder de bagagedrager of in het frame, uitneembare accu, gewicht, derailleurversnelling, de trekkracht, opladen tijdens bergaf en actieradius. En ga zo maar door. Met zoveel mogelijkheden is goed advies erg belangrijk. Als u geen goed advies krijgt, loopt u het risico dat u een e-bike koopt die niet bij u past en u minder fietsplezier geeft. Bij Liemers Fietsen bent u op het juiste adres, want van ons krijgt u een goed en uitgebreid advies over de elektrische fiets die het beste bij u past!

Een nieuwe elektrische fiets, u bespaart er een hoop geld mee

Nieuw of gebruikt, met een e-bike voor woon-werkverkeer is de aanschafprijs snel terugverdiend. Met een gemiddelde afstand is uw fiets door het uitsparen van dure brandstof en overige autokosten of openbaar vervoerkosten snel terugverdiend. De kosten voor een heel jaar stroom voor de accu van een elektrische fiets zijn gemiddeld € 5,50. Wel is het raadzaam de fiets goed te onderhouden, maar ook dat hoeft u bij Liemers Fietsen niet veel geld te kosten. Én, het installeren van nieuwe software is bij ons altijd gratis!

Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie

Wanneer u bij Liemers Fietsen een elektrische fiets koopt heeft u de mogelijkheid om de speciale ‘Liemers Fietsen 5 jaar e-bike garantie’ af te sluiten. Deze garantie beschermt u tegen onaangename financiële verrassingen en bij reparaties speelt u dus op zeker. Het is, al met al, een investering die zich terugbetaalt! Wilt u ook gebruik maken van de talrijke voordelen van de Liemers Fietsen E-bike Garantie? Kom dan langs in onze winkel in Duiven of neem contact met ons op voor meer informatie.

Liemers Fietsen, uw e-bike specialist

Wij staan bekend om onze persoonlijke begeleiding en service. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u het product adviseren dat het beste bij u past.
Om u naast ons eerlijke advies een nog beter beeld te kunnen geven, hebben wij altijd diverse demo modellen in de winkel beschikbaar die u kunt uitproberen.

Een tevreden klant is waar wij voor staan bij Liemers Fietsen!

Delen:
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media