X

Terug naar overzicht

Nieuwe website voor Liemers Fietsen

Nieuwe website voor Liemers Fietsen

Het gaat goed met Liemers Fietsen! Nadat Michiel de Warle eind 2016 Sjaak Huisman de Fietsspecialist overnam en omnoemde naar Liemers Fietsen is het snel gegaan. De website die bij de rebranding werd ontwikkeld voldeed dan ook niet meer en moest plaatsmaken voor een nieuwe.

Deze is nu gelanceerd en daarmee zijn wij online weer helemaal van deze tijd. De website is ontwikkeld als een volwaardige hub in de onze communicatie. Aangezien wij zeer actief zijn op social media is er in de website de mogelijkheid snel alle actualiteiten te publiceren en deze te delen naar de verschillende sociale kanalen.

Ook gevonden worden is natuurlijk een belangrijk onderdeel van onze website. We hebben uitgebreid onderzoek gedaan naar de behoeften van onze klanten en hoe zij naar ons zoeken en ons vinden. Op basis hiervan is de structuur voor de website ontwikkeld. We weten nu goed waar onze klanten naar zoeken en hoe we hen het beste kunnen informeren. En zo niet alleen onze klant, maar ook Google blij te maken.

Maar eigenlijk was dit pas de eerste stap. De basis staat nu, komende tijd zal verder worden gewerkt aan nieuwe content voor de website, zullen onderdelen en accessoires verder worden uitgewerkt en zal de website doorgroeien tot volwaardig webshop. Plannen genoeg, handen uit de mouwen nu!

Delen:

Meer weten?

Ik wil de e-mail nieuwsbrief van Liemers Fietsen ontvangen
Contact

Liemers Fietsen
Ploenstraat 11
6921 PM Duiven

T. 0316-261337
E. info@liemersfietsen.nl
I. www.liemersfietsen.nl

Openingstijden

Maandag: gesloten
Dinsdag: 9.00 - 18.00 uur
Woensdag: 9.00 - 18.00 uur
Donderdag: 9.00 - 18.00 uur
Vrijdag: 9.00 - 20.00 uur
Zaterdag: 9.00 - 17.00 uur
Zondag: gesloten

Social media