Uw fiets eenvoudig gefinancierd bij Liemers Fietsen

Heeft u een prachtige fiets gezien en wilt u hem in termijnen betalen omdat u op dit moment het geld niet heeft of het even voor iets anders achter de hand wilt houden? Dankzij de financieringsmogelijkheden van Liemers Fietsen ligt een nieuwe fiets nu ook voor u binnen handbereik.

  • U sluit de financiering af op uw privénaam.
  • U betaalt de aanschafprijs terug over een afgesproken termijn.
  • Maandelijks betaalt u een vast bedrag aan aflossing en rente.
  • U heeft de mogelijkheid om boetevrij in te lossen, hierdoor betaalt u minder rente.
  • U hoeft geen aanbetaling en investering te doen (maar dat kan natuurlijk wel).
  • Het is mogelijk om zaken als een verzekering, een extra slot of regenkleding op te nemen

Met financiering bent u altijd direct eigenaar van de fiets.

Voor financiering werken wij samen met de Leasewinkel, zij bieden het Fiets Privé Plan, en met Fiets-Flex. Let op! Geld lenen kost geld!

Fiets Privé Plan

Het Fiets Privé Plan is een consumentenkrediet en kunt u als particulier aangaan. U betaalt over een afgesproken termijn, periodiek een vast bedrag aan aflossing, rente, managementfee en kosten. Bekijk hier het rekenvoorbeeld. Het Fiets Privé Plan kent vele voordelen, u hoeft geen aanbetaling te doen en u kunt boetevrij inlossen, waardoor u minder rente betaalt.

Lees voor meer informatie verder op de website van de Leasewinkel.

FietsFlex

FietsFlex helpt u op een verantwoorde wijze met de aankoop van uw fiets. Zo voorkomt u verrassingen achteraf. Dankzij het vaste lage maandbedrag weet u altijd waar u aan toe bent en u heeft de vrijheid om altijd kosteloos extra af te lossen wanneer u maar wilt!

Voor meer informatie bekijk de website van FietsFlex en gebruik de calculator om eenvoudig te berekenen wat uw maandlasten zouden worden.